Magiske Mads

Magiske Mads

Nu er Mere Magiske Mads på gaden.
Indeholder Magiske Mads og den store eftersøgning, Magiske Mads på sommerferie OG Magiske Mads og Datter hvor han er blevet voksen.

Køb Magiske Mads hos forlaget Jensen & Dalgaard

Om Magiske Mads

Den første gang Magiske Mads viste sig var i 1978, hvor han dukkede op i en række små radiofortællinger, som var en slags radiotegneserie med mig, Gunnar Wille, som fortæller og krydret med energiske og groteske lydbilleder. Det var mit gennembrud som forfatter og blandingen af de tegnefilmsagtige lyde og festlig medrivende jazz, var på det tidspunkt overraskende og nyskabende.

Det blev startskuddet for en række fortællinger om Magiske Mads, men også Ritas jul og Skrumpen fra det ydre rum blev til i årene efter dette. Og det er for meget længe siden. Hvis du er barn nu, er det helt tilbage til dengang dine forældre var på din alder, eller måske endnu yngre. Jeps.

Derfor vil der være ting i disse fortællinger, som du muligvis vil synes er lidt underlige.  Ikke så meget at Mads kan trylle, for det er kun underligt på sådan en fantastisk måde. Det er mere tingene i verden, som den var dengang, der er underlige. Som for eksempel, at en telefon ikke kan flyttes meget rundt fordi den sidder fast i en ledning og den er stor og klumpet og man taster ikke nummeret på knapper på en skærm, men drejer på en cirkelrund skive med tal.

Et par af historierne er jo altså så gamle, at de oprindeligt udkom, dengang dine forældre var på din alder (eller måske endda ikke var født endnu!), så der vil være nogle enkelte ting, der er anderledes i dag. Men nogle af de mest mærkelige og fantastiske ting er dem, der ikke er der, nemlig mobiltelefoner, internet og droner. Det er der til gengæld masser af i den nye historie. Alligevel var verden, dengang for længe, længe siden, dejlig og fyldt med masser af fut og halløj. Tag en tur i Magiske Mads’ univers og kom i godt humør. 
Nyd turen!

Venlige hilsner fra Gunnar Wille

Lydbøgerne

Hør her lidt fra

Magiske Mads - dyt båt kinesersnot

Magiske Mads Kapitel 1

Læs hvordan det starter

Magiske Mads anmeldelser

Udgiver børnebog med negerbolle og kinesersnot

DR-legenden Gunnar Wille genudgiver ‘Magiske Mads’-bøgerne uden at udsætte dem for alt for meget politisk korrekthed.

Og så fik Gunnar en tur rundt i medierne, hvor han fik lov til at forklare hvorfor han havde brugt disse unævnelige ord. Følg historierne på disse link – læs eller lyt og bliv glad.

Magiske Mads er på Steffen Larsens ”10 gode børnebøger til bogpakken” i Politikken

Læs et uddrag fra artiklen her.