Foredrag

Hvordan får man en ide.

Hvordan strukturerer man en fortælling.

Alle historier har den samme grundstruktur. En vittighed, beretningen om hvad man oplevede på vejen hjem, et teaterstykke, en film og et computerspil. Vi, det vil sige menneskene, kan ikke lade være med at bygge vores fortællinger op på den samme måde. Det er et urgammel system, som stammer helt tilbage til tiden da man sad omkring lejrbålet, om natten efter en vellykket jagt. Så skulle der fortælles og det skulle være medrivende og dramatisk. Det viste sig hurtigt, at der var nogen der var bedre til det end andre. De blev fortællerne. Men de løb hurtigt tør for jagthistorier og så måtte de finde på noget. Og dem der var gode til at finde på og opfinde universer og fortællinger. De blev superfortællerne.

Kan man lære det. Gu kan man så. Gunnar Wille tegner og fortæller om hvordan man gør.

Dette foredrag er holdt mange steder i landet. Biblioteker, skoler og kirker. Alder er ingen hindring. Fra 9 til 90 år. Foredraget indrettes efter alders-sammensætningen og blandede aldre er ikke noget problem.

Foredraget kan bestilles. Rimelig pris. 3/4000 afhængig af afstand og specifikke krav. Kan med held suppleres med en workshop, hvor der arbejdes med ideudvikling, skrivning og storyboard. Samt grafik selvfølgelig…

Hanz Skou, bibliotekar
Hanz Skou, bibliotekarKulturanstalten = Vesterbro bibliotek og kulturhus
Læs mere
Vi havde kaldt vores event Gunnar Wille WorkshopShow uden, at vide hvad vi gik ind til. Det viste sig at være den helt rigtige titel. Det er vitterligt en fremragende og mildest talt lærerig workshop men også med masser af show. Gunnar tegner, fortæller og viser film med store armbevægelser. Publikum bestod af almindeligt dødelige, amatør forfattere og professionelle forfattere. Alle tog massevis af livlige guldkornsnoter :-}
Ole Hammer
Ole HammerStorm P. Museets Venner
Læs mere
Salen var fyldt med forventningsfulde børn i alle aldre, da Gunnar kom ind i Storm P. Museets julestue med historien om Ritas jul – én af hans mange fantastiske fortællinger. Gunnar er tæt på sit publikum, og alle lever med, når han tegner, fortæller og gestikulerer sig gennem sine fantastiske fortællinger. Han blander humor og alvor på en rar måde – i slægt med Storm P.