Gunnars Wille 50 år som kunstner.
Nu i
THE BOX

The Box – pris 499,
med videohilsen – pris 599,
kun bogen – pris 250,
– gratis forsendelse

I 2021 havde jeg 50 års jubilæum som kunstner og jeg satte mig for at beskrive alle årene med en film pr. år. Jeg fortæller om mine produktioner og samtidig er der lidt verdenshistorie med de største og vigtigste begivenheder. 

SE HER

TILBUD OM VIDEOGAVE MED PERSONLIG HILSEN

Du kan få en personlig videohilsen til en ven, en kæreste eller bare til dig selv. Den blir sendt til dig, så du kan lægge den på det SOcialeMEdie du bruger. Se her hvordan den kunne være.

Målgruppen er mine læsere fra 7 år og op. Ingen øvre grænser. Det blev til 10 times film i 48 videoer og nu udgiver jeg dem i USB BOX med en Indlagt bog med gennemgang af alle afsnit + værks index + navne index + verdenshistorie index.
Det er muligt at købe bogen for sig selv, da filmene er tilgængelige på YouTube i en lidt mindre opløsning,

YouTube kanal

VIMEO kanal

Wunderbare Werden