Den Fæle Tæppetisser

En helt ny historie fra Gunnar Wille. Og det er en lydbog, kun en lydbog. Den Fæle Tæppetisser er endnu et væsen fra det ydre rum som det onde planetøje har sendt herned

Historien Den Fæle Tæppetisser

Jeg har udgivet en ny lydbog om en hund fra det ydre rum. Og den foregår i Valby. Jeg flyttede til Valby i 2017 og blev straks involveret i Valby Kino hvor jeg nu sidder i bestyrelsen. Sidste år begyndte jeg at optræde på lærredet med anvisning om sluk mobilen og den slags. I oktober sidste år malede jeg gavlen i Skolegade 2 med mit univers så jeg har på mange måde indtaget Valby. Og Valby har indtaget mig, for det har været en stor oplevelse at flytte til byen og møde alle de dejlige mennesker der bor her. Så fortællingen om Den Fæle Tæppetisser opstod hurtigt efter at jeg var flyttet ind på Toftebakkevej. Her bor drengen Simon som også lige er flyttet til Valby. En nat lander et rumskib, som ligner et hundehus, i hans baghave og ud kommer en hund med fire ben og to arme og den kan tale. Den Fæle Tæppetisser er landet. Men det er Valby på alle måder. Der er Toftebakkevej, Spinderiet, Skolegade og mange andre steder. Under Spinderiet er der en gigantisk underjordisk by bygget af rumvæsnerne. I baggården bag Skolegade 2 flytter rumhundenes rumskib senere ind.

De tre børn Simon, Sandra og Oliver vil forhindre deres grumme plan, som går ud på at tømme jorden for lava og få universet til at eksplodere. Og Den Fæle Tæppetisser har en hypnosepistol. Det er farligt men heldigvis på den sjove måde. Lyt og oplev Valby på en hel ny måde.

Under corona hvor der blev så stille i hele verden og derfor også i Valby så jeg kunne indtale lydbøger i mit soveværelse.  Hvor jeg normalt har måtte leje et studie eller tage i mit svenske sommerhus. Derfor udkommer Den Fæle Tæppetisser nu som lydbog med mig som oplæser og fyldt med herlige og vilde lydeffekter.

Oplev Valby på en hel ny måde

Venlige hilsner fra Gunnar Wille

Lydbogen

Hør her lidt fra Den Fæle Tæppetisser