2016

25. januar

Jeg holder hvid januar = nul alkohol – for Skrumpen er det NO CIGAR!! Det føles bare SÅ godt…. #skrumpenselfie

25. januar
27. januar

SKRUMPEN, som jo er fra det ydre rum, har meget svært ved at forstå menneskene og deres diskussioner.#skrumpenselfie. Det handler om Mogens Lykketoft tale, hvor han kaldte Lars Løkke Rasmussen for “en lille svindler”.

 
27. januar
4. februar

Få Skrumpen ind i valgkampen lyder utallige opfordringer. Jeg starter med et citat fra en af dens berømte taler fra Folketingets talerstol.

4. februar
16. februar

En dejlig vinterdag på vej hjem fra arbejde – koldere end man lige skulle tro #skrumpenselfie

16. februar
22. juni

GODE MENNESKER FINDES. Jeg ved det for jeg har mødt to af dem i dag. Jeg traskede hjemad fra Valby station for at få lidt trin på min trintæller. Undervejs lykkedes det mig at tabe min pung. Da jeg kom hjem lå den til mig afleveret anonymt. Et godt menneske havde samlet den op, overhalet mig og bragt min pung til min adresse. TAK, TAK, TAK og TAK!!! Hvem er du?

Det andet gode menneske var en venlig ung pige i en isbod. Jeg var gået ind for at få en kølig is med på turen og det var der det gik op for mig at jeg havde tabt min pung. Hun forærede mig et bære is som jeg kunne trøste mig med på den videre færd, mens jeg gennemgik alle de steder jeg skulle kontakte når jeg kom hjem.

22. juni
14. oktober

Litteraturprofessor udtaler at Nobel, med valget af Bob Dylan beviser, at det ikke længere er en støvet institution

14. oktober
20 oktober

Gunnar forlader filmskolen og overlader pladsen til Simon Andreasen. Det er godt for så kan han koncentrere sig om at hjælpe mig med at lave verden om til FARVER & STRIBER!!

med hilsener

Skrumpen

20 oktober
2. november

Med dette billede, fra min afskedsforelæsning på filmskolen i fredags, vil jeg gerne sige tak til alle jer, der kom og gav mig et kærligt skub ud i verden. Fortællingens DNA er mit grafiske bidrag til dramaturgien. Jeg ønsker at denne TAG skal plante sig i jeres hjerner og forblive der for evigt, for at dukke op hver gang I går i gang med at arbejde med en fortælling. Et billede kan sige mere end 1000 ord. Denne TAG kan i hvert fald erstatte mange timers tør snak. Og tak for alle de smukke ord, i taler og i samtaler. Det var overvældende.

2. november
7. november

TAK TAK TAK alle sammen på min 70 års dag!! I får her en fælles takkehilsen, men I vil selvfølgelig også få en individuel tak når jeg når frem til det om nogle dage. Jeg har haft fantastiske dage med fest og farver og nu drager jeg til Fredrikstad Animation Festival for at blive hyldet som årets Guest of Honour. Har svært at være inde i mig selv af glæde og taknemmelighed med al den fejring. HU HEJ!!!

http://animationfestival.no/

7. november