Gunnar Wille taler om at skrive

på <plotCast>

FOREDRAG

Hvordan får man en ide.

Hvordan strukturerer man en fortælling.

 

Alle historier har den samme grundstruktur. En vittighed, beretningen om hvad man oplevede på vejen hjem, et teaterstykke, en film og et computerspil. Vi, det vil sige menneskene, kan ikke lade være med at bygge vores fortællinger op på den samme måde. Det er et urgammel system, som stammer helt tilbage til tiden da man sad omkring lejrbålet, om natten efter en vellykket jagt. Så skulle der fortælles og det skulle være medrivende og dramatisk. Det viste sig hurtigt, at der var nogen der var bedre til det end andre. De blev fortællerne. Men de løb hurtigt tør for jagthistorier og så måtte de finde på noget. Og dem der var gode til at finde på og opfinde universer og fortællinger. De blev superfortællerne.

 

Kan man lære det. Gu kan man så. Gunnar Wille tegner og fortæller om hvordan man gør.

 

Dette foredrag er holdt mange steder i landet. Biblioteker, skoler og kirker. Alder er ingen hindring. Fra 9 til 90 år. Foredraget indrettes efter alders-sammensætningen og blandede aldre er ikke noget problem.

 

Foredraget kan bestilles. Rimelig pris. 3/4000 afhængig af afstand og specifikke krav. Kan med held suppleres med en workshop, hvor der arbejdes med ideudvikling, skrivning og storyboard. Samt grafik selvfølgelig...

læs omtaler af foredrag her

mail til Gunnar Wille

eller ring på 40461194