2013

3. marts

Det er gået op for mig at al moderne journalistik ikke går ud på at bringe relevante nyheder, men at finde deres negative modpol.

7. marts

DAGENS TEGNING TALER FOR SIG SELV... ØH... TROR JEG NOK.

11. marts

Jesper Møller, en gammel Skrumpen fan, har skrevet til mig om sin lidenskab PARAGLIDING. Han udfordrer min tegnelyst for at få set sig selv i min streg. Det er OK men der er noget der bekymrer mig. Hans optagethed af denne sport ligner afhængighed. Sportsnarkomani er farligt! Som min gamle farfar altid sagde; Det gælder om at have et godt sexliv, så man kan undgå sportslivets fristelser.

13. marts

Tine Kjølsen mener det vil være en god ide at sende Skrumpen ud på vinterbadning. Jeg forsøgte men det faldt ikke heldigt ud.

13. marts

Nanna Bild ønsker at opleve Skrumpen som baby. Det er umuligt, enhver kender af Skrumpen mytologien ved at den blev skabt i et sammenstød mellem væsnerne RUMPERNE fra Planeten Snuq og at den kom ind i universet i fuldt udvokset tilstand. Men her ses Skrumpen kamufleret som baby på et besøg i en vuggestue. Ingen lagde mærke til noget.

15. marts

Fik endelig vasket bilen i dag og fik, midt i processen, et surrealistisk vasketunnel angstanfald. Det er farligt at hengive sig til disse allestedsnærværende robotter.

18. marts

Var, i sidste uge, til høring i folketinget om regeringens vækstplan for kreative erhverv.

Det var en kompliceret oplevelse. Og det hele tog en foruroligende retning da Skrumpen pludselig erobrede talerstolen...

21. marts

Selvfølgelig har Skrumpen været i Kina. Teksten i taleboblen er en Google oversættelse af FARVER OG STRIBER. Vi kender alle sammen de her oversættelser fra fremmede sprog til dansk. Man værdsætter besværet og tilgiver ejendommelighederne. Man må håbe for Skrumpen at kineserne tager det på samme måde. 顏色和條痕

23. marts

Hvis X-factor var en forfatterkonkurrence.

25. marts

Har været til hele to herrefrokoster i sidste uge. Alt gik godt med interessante

diskussioner omkring IT og biler indtil SKRUMPEN dukkede op...

2013