2013

4. maj

Skrumpen på rejse. Der var en opfordring på at sende Skrumpen til Myanmar/Burma, så den kunne vandre barfodet ind i et tempel. Det viste sig at have visse vanskeligheder

11. maj

Modtog denne mail i morges og kom til at læse den. Det er altid dejligt når der er nogen der bekymrer sig om ens peristaltiske velbefindende.

 

Hej min kæreste ven.

Min fornøjelse at møde dig, og hvordan laver du i dag? jeg er en single ung pige. Jeg er ærlig, omsorgsfuld, høflig, ydmyg, kærlig, rolig og søger efter en moden person med god sans for humor og kærlighed, snarere ser det som en måde sjovt. Jeg vil gerne have os til at være venner. Venligst kontakt mig, vil jeg detaljer mere om mig selv til dig på min næste svar til dig også.

23. maj

Jeg havde et computersammenbrud i sidste uge netop som jeg skulle forberede et foredrag om hvordan jeg har gjort mit liv til en leg. Godt at man har sin zenbuddistiske træning, så man ikke lader sig påvirke af den slags små tekniske problemer.

31. maj

Nyder min tegnecomputer. Alt i en. Tegner direkte på skærmen. Intet rod med viskelæder nus, farveklatter og krøllede papir-stakke.  Men kik aldrig på bagsiden, det kan være direkte farligt.

2013