2013

1. februar

Der tales en del om papirbøger og e-bøger i disse tider. Jeg elsker mine papirbøger, undtagen når de skal støvsuges... Det gælder selvfølgelig ikke Skrumpen bøger, som ALDRIG når at samle støv.

4. februar

Heldigt møde... eller er der risiko for komplikationer?

7. februar

Et heldigt møde...  eller gad vide hvordan det kommer til at lyde

11. februar

Der tales en del om Grønland i disse tider, især om undergrund, olie og ædelmetaller.  Men Grønland er meget mere end det. Se her hvordan jeg oplevede landet i midt 90'erne og midt om vinteren i Ilulissat.

14. februar

GADERNE ER PLUDSELIG TOMME OG JEG FUNDERER OVER HVAD DET ER DER SKER. SÅ GÅR  DET OP FOR MIG AT DET ER SKIFERIE OG JEG FINDER ET PAR SKITSER FREM FRA SIDSTE GANG JEG VAR I NÆRHEDEN AF SÅDAN EN TING

14. februar

ÅH JA... SKIFERIE

14. februar

PÅ OPFORDRING FRA EN GAMMEL FAN, MORTEN NIELSEN FAB, KOMMER HER EN

SKI-TEGNING MED EN AF KARAKTERERNE FRA MIN ÆLDGAMLE TV-SERIE FAMILIEN FAB.

19. februar

SÅ HAR JEG VÆRET PÅ SKIFERIE. DET GIK RIGTIG GODT.

20. februar

Som har kunne læse andet sted på facebook, så har jeg udviklet det her logo til gruppen My Worst Paranoia. Det har været underholdende og jeg er super glad for resultatet. Som vi selvfølgelig har døbt Mr. Mywopa. Jeg fik undervejs en let paranoia som kun svagt er begyndt at lette.

22. februar

Barnebarn Vilfred er ved at udvikle sit forskergen. På vej hjem fra vuggestuen samler han sten i varierende størrelse og smider dem i kloarken. Han studerer plumpets størrelse i forhold til stenene. Denne fordybelse kan han bruge timer på.

 

Håber ikke Kloarkservice ser med på TegneBloggen.

26. februar

Sad fordybet i glade tanker om den kommende Skrumpen udgivelse, da det pludselig gik op for mig, at der var to dage til MOMS aflevering. Nå men så gik jeg da bare stille og roligt i gang med regnskabet.

 

 AAARRRRR!!!

2013