Altmuligmanden Wille:

 

Mange ting i gang

 

Lige som Gunnar Wille beskæftiger sig med mange forskellige medier, har han også gang i mange forskellige projekter hele tiden. Det er både fordi, han har mange idéer, men også for at dække sig ind økonomisk.

 

"Jeg har altid fem projekter på bedding - og har altid haft det. Man må hele tiden have flere ting i gang, specielt når man arbejder med noget, der hele tiden kræver, at der er nogen, der går ind og investerer i det. Så hvis det ikke lykkes med en ting, er der noget andet der lykkes. En film eller et teaterstykke eller nogle malerier. Så jeg har masser af planer."

 

Lige nu handler det mest om at få rejst penge til at opføre den symfoni, som udstillingen udspringer af. Ved siden af det arbejder han med et projekt, han kalder "den fragmenterede fortælling," som skal bestå af 300 film på hvert et minut.

 

"Jeg forestiller mig, det er en hel fortælling, som beskriver et dramatisk forløb, lidt krimiagtigt. Det skal lanceres på tv på mobiltelefoner, på nettet - man skal bare møde dem alle vegne. Langsomt vil man kunne stykke historien sammen, og man skal kunne modtage dem i vilkårlig rækkefølge."

...tilbage til hovedhistorien

Tekst og Fotos:

Michael Kistrup og Morten Juul